Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΨΗΤΑ , ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΛΠ


ΛΑΔΙ ΚΑΥΤΕΡΟ

½ ΛΙΤΡΟ ΛΑΔΙ ( ΚΑΛΟ)

5 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΕΣ

1 ΞΚΛΑΔΑΚΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ .ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ .ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.

ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΚΙΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ .ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ.

ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ .

ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΣΕ ΣΑΛΑΤΕΣ ( ΠΡΑΣΙΝΕΣ, ΆΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΑΣΤΕ ΠΑΤΑΤΕΣ Η ΚΑΙ ΣΕ ΦΑΓΗΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ

( Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟΥ )

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΦΡΕΣΚΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΤΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΜΕ ΣΕ 7-8 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ,ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 500 ΓΡ ΚΑΛΟ ΛΑΔΙ

1 ΚΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ

2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΥΤΕΡΟ ΜΙΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΚΑΙΕΙ

ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ( ΜΠΟΥΚΟΒΟ)

ΚΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ , ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΙΣ ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ

ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΝΑ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ , ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ , ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ .ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ , ΤΟ ΚΟΥΝΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ . ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ...Η ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΗΤΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ Η ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ( ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ) ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΨΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου