Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΣΕΞ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ-(ΚΡΙΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ-ΔΙΔΥΜΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ)



ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου – 19 Απριλίου


Τα άτομα που έχουν γεννηθεί υπό τον αστερισμό του Κριού είναι ενθουσιώδη, αυθόρμητα, μεγαλόψυχα και συχνά επιπόλαια. Διακρίνονται από οξυδέρκεια και πρακτικότητα, ενώ στα δύσκολα βρίσκουν πάντα μία αποτελεσματική λύση. Οι Κριοί είναι κοινωνικοί και φιλικοί άνθρωποι, αλλά έχουν και μία έμφυτη μεγαλομανία, με την έννοια ότι τους αρέσει να αναδεικνύονται και να γίνονται αρεστοί, χωρίς πάντα να το αξίζουν. Θέλουν να είναι πρώτοι σε ό,τι κάνουν και δεν διστάζουν να παλέψουν με νύχια και με δόντια για να το πετύχουν.
Η ερωτική ζωή του Κριού:

Ασίγαστο πάθος και συνεχείς αναζητήσεις. Οι Κριοί είναι από τα ζώδια που έχουν τουλάχιστον ένα εγχειρίδιο Kama Sutra στην βιβλιοθήκη τους και διάφορα ερωτικά βοηθήματα κάτω από το κρεβάτι τους. Είναι σχεδόν αδύνατο για έναν Κριό να παραμείνει με έναν ερωτικό σύντροφο για μία ολόκληρη ζωή, αν και κατά βάθος αποζητά σταθερότητα –όχι όμως ανία. Η ερωτική ζωή του Κριού είναι γεμάτη περιπέτειες, θετικές και αρνητικές, οι οποίες τελικά ενισχύουν την εσωτερική του ενέργεια γι'αυτό δεν μετανιώνει και δεν θα τις άλλαζε ποτέ.
Ο άνδρας Κριός στο σεξ:

Με τον Άρη, τον θεό του πολέμου, κυβερνήτη πλανήτη του και όντας το πρώτο από τα ζώδια της Φωτιάς, ο άνδρας Κριός είναι ένας πραγματικός κυνηγός και ορμητικός εραστής που θέλει πάντα να έχει την πρωτοβουλία. Το σεξ με τον Κριό μπορεί να εκλύει πύρινο πάθος, αλλά καθώς σκοπός της ζωής του είναι η μόνιμη διέγερση, η σύντροφός του θα χρειαστεί να σκαρφιστεί πολλά με την φαντασία της για να τον κρατά σε εγρήγορση. Τα ερωτικά βοηθήματα και τα διεγερτικά ερωτικά σενάρια είναι ένας τρόπος να κρατήσετε για πολλά χρόνια έναν Κριό στο κρεβάτι σας –μην είστε όμως ποτέ σίγουρη ότι ακόμα και έτσι δεν θα σας απατήσει. Το ζώδιο αυτό αγαπά τις προκλήσεις και δύσκολα θα συγκρατηθεί μπροστά σε μία μυστηριώδη γυναίκα.
Η γυναίκα Κριός στο σεξ:

Η γυναίκα Κριός διαθέτει ίσως την πιο ερωτική φύση του ζωδιακού. Έχει μία εσωτερική γοητεία, την οποία αντλεί από την ανεξάντλητη θετική ενέργεια που κρύβει μέση της, η οποία μπορεί να έλξει σχεδόν κάθε άνδρα. Αντιμετωπίζει το σεξ με παιδική διάθεση: Συγκεντρώνει ερωτικά βοηθήματα, επιλέγει προσεκτικά σέξι εσώρουχα και αξεσουάρ, δημιουργεί ατμόσφαιρα και σκαρφίζεται σενάρια που της δίνουν ακόμα περισσότερη ενέργεια και χαρά. Και όταν η μαγική στιγμή φτάσει, οι επιδόσεις της είναι εντυπωσιακές –αρκεί να εισπράξει την ίδια διάθεση και από εσάς. Αν, όμως, έχει να κάνει με έναν σύντροφο που συστηματικά την παραμελεί, δεν της είναι καθόλου δύσκολο να αναζητήσει ερωτικό ενδιαφέρον στο κρεβάτι κάποιου άλλου –ακόμα κι αν δεν νιώθει τίποτε απολύτως γι'αυτόν.
Ο Κριός στην σχέση:

Η σχέση με έναν άνδρα ή μία γυναίκα Κριό δεν πρόκειται ποτέ να γίνει βαρετή. Μαζί του μπορεί να βρεθείτε στην άκρη της γης, χωρίς καν να το καταλάβετε, ενώ είναι τέτοια η γενναιοδωρία του που θα φροντίσει πρώτα να περνάτε εσείς καλά. Αρκεί να είστε ειλικρινής και να του δείχνετε την αγάπη σας. Αν δεν το κάνετε ο Κριός μπορεί να γίνει πολύ σκληρός και απρόσωπος, ενώ σπάνια θα παραμείνει σε μία σχέση που αδυνατεί να του προσφέρει όσα χρειάζεται για να νιώθει ευτυχισμένος. Δύσκολα μπορεί να ξεχωρίσει την αγάπη από το σεξ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έκανε σεξ με κάποιον/-α που δεν αγαπά –πιθανό να τον/την αγαπήσει το επόμενο πρωί. Δεν θα μπορούσε ποτέ, όμως, να συμβιβαστεί σε μία σχέση με κακό σεξ.
Με ποιους ταιριάζουν ερωτικά οι Κριοί:

Ο άνδρας Κριός ταιριάζει ερωτικά με γυναίκες Λέοντες, καθώς η ερωτική ζωή τους μπορεί να είναι καταπληκτική, Τοξότες, τις οποίες βρίσκουν εξίσου δραστήριες και ενεργητικές και Υδροχόους με τις οποίες μπορούν, αν κάνουν υπομονή, να δημιουργήσουν μία συναρπαστική σχέση.
Η γυναίκα Κριός ταιριάζει ιδανικά με άνδρες Σκορπιούς, καθώς το σεξ μαζί τους είναι φλογερό, Δίδυμους, τους οποίους βρίσκουν αθεράπευτα γοητευτικούς και Ιχθείς, στους οποίους αναζητούν τρυφερότητα και ασφάλεια




ΤΑΥΡΟΣ
20 Απριλίου – 20 Μαΐου

Τα άτομα υπό τον αστερισμό του Ταύρου χαρακτηρίζονται από σταθερότητα και αξιοπιστία. Αυτό ταυτόχρονα σημαίνει ότι οι αλλαγές είναι για αυτούς ιδιαίτερα δυσάρεστες, ενώ δύσκολα μπορούν να μετακινηθούν από τις απόψεις και τις πεποιθήσεις τους. Οι Ταύροι είναι κτητικοί, υπομονετικοί και τρυφεροί, με αποτέλεσμα να προσφέρουν απεριόριστα, σε σημείο πιεστικό. Είναι, επίσης, σχετικά βραδυκίνητοι αλλά όταν «πάρουν μπρος» τίποτα δεν τους σταματά. Λατρεύουν την πολυτέλεια, το καλό φαγητό και το σπίτι –ειδικά αν αυτό βρίσκεται κοντά στην φύση.
Η ερωτική ζωή του Ταύρου:

Οι περισσότεροι Ταύροι έχουν τόση διάθεση για σεξ όσο για καλό φαγητό τρεις φορές την ημέρα. Ωστόσο, δεν είναι από τα ζώδια που θα το δείξουν. Καθώς πρόκειται για άτομα που αναζητούν πάντα την ποιότητα, σε κάθε έκφανση της ζωής τους, είναι ικανά να αναχαιτίσουν για μεγάλο διάστημα την ερωτική τους επιθυμία, προκειμένου να την απολαύσουν όπως ακριβώς την φαντάζονται. Όταν τελικά βρεθείτε με κάποιον Ταύρο στο κρεβάτι, όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώσετε το πάθος του να ξεχειλίζει και την ορμή του να σας παρασύρει.
Ο άνδρας Ταύρος στο σεξ:

Ο άνδρας Ταύρος στο σεξ μπορεί να είναι ακούραστος. Μπορεί αρχικά να δείχνει ντροπαλός και συνεσταλμένος, όμως αν ενθαρρυνθεί από την σύντροφό του τότε ξεκινάει για τους δυο τους ένα ερωτικό ταξίδι χωρίς προορισμό. Ο άνδρας Ταύρος αγαπάει την γυναίκα και είναι από αυτούς που θα φροντίσουν να περάσει ένα υπέροχο βράδυ μαζί του. Θα είναι περιποιητικός και τρυφερός, αλλά ταυτόχρονα αρρενωπός και δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν ολοκληρώσει πρώτα η σύντροφός του. Μην περιμένετε, όμως, να εκφράσει λεκτικά τα συναισθήματά του, παρά μόνο μέσα από την ένταση της σεξουαλικής του ανταπόκρισης. Η σχέση σας με έναν άνδρα Ταύρο, το πιο πιστό ίσως ζώδιο του κύκλου, δεν αποκλείεται να διαρκέσει για πάντα, εφόσον τον εμπνεύσετε και εσείς για κάτι τέτοιο.
Η γυναίκα Ταύρος στο σεξ:


Καθώς τα κορίτσια Ταύροι έχουν την τάση να αναπτύσσονται σωματικά από νωρίς, εξίσου γρήγορα αφυπνίζονται και σεξουαλικά. Αυτό δεν τις κάνει, όμως, «εύκολες». Πρόκειται για γυναίκες που περισσότερο τις ενδιαφέρει να τις θαυμάζουν και να τις αγαπούν παρά να τις βλέπουν σαν αντικείμενα του σεξ, γι' αυτό θα αργήσουν συνήθως να εμπιστευτούν τον άνδρα στον οποίον θα δοθούν. Όταν, όμως, ξεπεράσει τις αναστολές και φουντώσει μέσα της το πάθος, η γυναίκα Ταύρος δεν διστάζει πουθενά. Εν όψει της ερωτικής πράξης, καθώς σφύζει από αυτοπεποίθηση, αδιαφορεί για την εμφάνισή της, όχι όμως και γι' αυτήν του συντρόφου της. Λατρεύει τα καλογυμνασμένα ανδρικά σώματα και επιδίδεται σε παθιασμένο σεξ με αυτά, χωρίς ενδοιασμούς αλλά και χωρίς δεσμεύσεις, καθώς δεν θα έμενε ποτέ με έναν άνδρα που δε μπορεί να της προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά.
Ο Ταύρος στην σχέση:

Ζώδιο της Γης, ο πλέον πιστός και σταθερός του ζωδιακού κύκλου Ταύρος μπορεί να προσφέρει πολλά στον/στην σύντροφό του με την προσήλωση και την αφοσίωσή του. Ο Ταύρος ερωτεύεται εύκολα και δυνατά, αλλά για να δεσμευτεί πρέπει να είναι βέβαιος ότι βρήκε τον κατάλληλο σύντροφο. Όταν συμβεί αυτό θεωρεί τον σύντροφό του αιώνια κατάκτηση και δυσκολεύεται να δεχτεί οποιαδήποτε αλλαγή στην σχέση του. Είναι τρυφερός και προνοητικός, αρκεί ο/η σύντροφός του να μην του εναντιώνεται και να του δείχνει πως τον αγαπά.
Με ποιους ταιριάζουν ερωτικά οι Ταύροι:

Ο άνδρας Ταύρος ταιριάζει ερωτικά με γυναίκες Λέοντες, τις οποίες θαυμάζει για την ισχυρή τους προσωπικότητα, Τοξότες, τις οποίες βρίσκει αθεράπευτα γοητευτικές, και Ιχθείς στις οποίες βρίσκει τρυφερότητα και σιγουριά.
Η γυναίκα Ταύρος ταιριάζει ερωτικά με άνδρες Ζυγούς, γιατί είναι εκείνοι που θα την εκθειάσουν περισσότερο από κάθε άλλον, Τοξότες, καθώς μεταξύ τους δημιουργείται ηλεκτροφόρα ενέργεια και Ιχθείς, για λόγους και εδώ τρυφερότητας και θαυμασμού στο



ΔΙΔΥΜΟΙ

21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Από τους πιο αλλοπρόσαλλους αστερισμούς του ζωδιακού αυτός των Διδύμων, καθώς χαρακτηρίζεται από το εξής χαρακτηριστικό: Ο Δίδυμος μπορεί να υποστηρίζει μία άποψη μέχρι θανάτου. Όταν, όμως, πειστεί ότι έχει άδικο αλλάζει άρδην την γνώμη του και επιμένει ότι ποτέ δεν υποστήριξε την αρχική άποψη. Η ευφράδεια και η οξύνοια που χαρακτηρίζουν τον Δίδυμο, αλλά και η ικανότητά του να ξεφεύγει από δύσκολες καταστάσεις εξοργίζει τα άτομα γύρω του, όμως είναι τόσο επικοινωνιακός και δραστήριος που τελικά κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο χαρακτήρας του Διδύμου είναι επιπόλαιος και επιφανειακός τόσο που συχνά γίνεται αναξιόπιστος.
Η ερωτική ζωή των Διδύμων:

Το μότο της ζωής των Διδύμων είναι «ποικιλία». Τους είναι σχεδόν αδύνατο να συγκεντρωθούν σε έναν ερωτικό σύντροφο όταν ξέρουν πως υπάρχει πληθώρα επιλογών εκεί έξω. Και επειδή η φήμη του «άστατου» και «ερωτιάρη» κυνηγά πάντα τον Δίδυμο, για να καταφέρει να κερδίσει τελικά κάποια/-ον πρέπει να δώσει μάχη για να πείσει πως δεν είναι έτσι. Το σεξ παίζει τεράστιο ρόλο για την ζωή των Διδύμων, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα έμεναν με έναν σύντροφο μόνο για το σεξ. Έχει σημασία για τον Δίδυμο και η νοητική επικοινωνία, την οποία εκτιμούν ιδιαίτερα ως χάρισμα στους άλλους και γι' αυτό έλκονται από άτομα επικοινωνιακά.
Ο άνδρας Δίδυμος στο σεξ:

Ο άνδρας Δίδυμος είναι παιχνιδιάρης, απρόβλεπτος και υπερκινητικός στο σεξ. Η νεανική φύση του, ακόμα κι αν έχει ωριμάσει ηλικιακά, του προσδίδει αθεράπευτη γοητεία, την οποία χρησιμοποιεί για να γοητεύει γυναίκες κάθε ηλικίας. Είναι αδύνατο να βαρεθείτε το σεξ με έναν Δίδυμο –ακόμα κι αν είναι η πρώτη σας φορά, θα λειτουργήσει σα να έχετε ξαναβρεθεί πολλές ακόμα φορές και δεν θα διστάσει να σας οδηγήσει σε… απαγορευμένα μονοπάτια. Επειδή, όμως, δεν είναι καθόλου απίθανο όταν η υπέροχη αυτή βραδιά τελειώσει να σας στείλει σπίτι σας, φροντίστε να έχετε από πριν ιντριγκάρει το ενδιαφέρον του Διδύμου με την ευφυΐα και την δυναμικότητά σας.
Η γυναίκα Δίδυμος στο σεξ:

Πνευματώδης, γοητευτική και προκλητική. Η γυναίκα Δίδυμος στο σεξ δεν έχει αναστολές, είναι όμως πολύπλοκη και μπορεί ανά πάσα στιγμή να κλειστεί στον εαυτό της αν αντιληφθεί ότι ο παρτενέρ δεν της προσφέρει την συναισθηματική κάλυψη που χρειάζεται. Η Δίδυμος λατρεύει να νιώθει ελευθερία, να φλερτάρει και να γνωρίζει καινούργιους ανθρώπους που μπορούν να την ταξιδέψουν στα πιο απόκρυφα μονοπάτια του σεξ. Μην την πιέσετε, όμως, να κάνει κάτι που δεν θέλει, γιατί θα φύγει χωρίς δεύτερη σκέψη.
Οι Δίδυμοι στην σχέση:

Η σχέση με έναν Δίδυμο δεν είναι απλή υπόθεση. Θα περιλαμβάνει έντονες στιγμές, γεμάτες συγκινήσεις, αλλά και δυσάρεστες καταστάσεις που μπορούν να σας οδηγήσουν στην απόγνωση. Θέλει αρετή και τόλμη, λοιπόν, η απόφαση να περάσετε την ζωή σας με έναν άνθρωπο που μπορεί να σας ξε-τρελάνει, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Οι Δίδυμοι μισούν τη ρουτίνα και αγαπούν την ελευθερία και τα ταξίδια. Χρειάζονται, όμως, έναν/μία σύντροφο που θα τους συγκρατεί όταν θα γίνονται παρορμητικοί και θα τους προστατεύει όταν θα γίνονται επιπόλαιοι.
Με ποιους ταιριάζουν ερωτικά οι Δίδυμοι:

Ο άνδρας Δίδυμος ταιριάζει με γυναίκες Ζυγούς, τις οποίες βρίσκουν εγκεφαλικές και έχουν κοινά καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, με Υδροχόους, καθώς τις θαυμάζουν για την ανθρωπιστική τους φύση και την διάθεσή τους για εκπλήξεις, και με Λέοντες, από τις οποίες σαγηνεύονται χάρη στην μεγαλοκαρδία τους –αρκεί και εκείνες να αντέξουν την ασυνέπεια του Διδύμου.
Οι γυναίκες Δίδυμοι ταιριάζουν με άνδρες Καρκίνους, οι οποίοι τις γαληνεύουν προσφέροντας τρυφερότητα, με Κριούς, με τους οποίους μπορούν να πραγματοποιήσουν τα πιο τρελά τους όνειρα, και με Ταύρους, με τους οποίους θα ζήσουν έντονες σεξουαλικές στιγμές.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Από τα πιο… μπερδεμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ο χαρακτήρας του Καρκίνου δεν είναι εύκολο να «ανιχνευθεί». Ένας Καρκίνος μπορεί να είναι ντροπαλός και συνεσταλμένος, αλλά και πρόθυμος να βοηθήσει, ευπροσήγορος και γεμάτος κατανόηση. Άλλες φορές είναι κλειστός, δείχνει σκληρός και απάνθρωπος, μεμψιμοιρώντας για ό,τι δυσάρεστο του συμβαίνει, όμως στην πραγματικότητα κρύβει μία ευαίσθητη, εύθραυστη ψυχή, όλο φόβους και αναστολές. Όπως ο κάβουρας, το σύμβολο του ζωδίου του, ο Καρκίνος εξωτερικά δείχνει σκληρός και απρόσιτος.
Η ερωτική ζωή του Καρκίνου:

Γνωρίζοντας ότι είναι ευαίσθητοι και ρομαντικοί, οι Καρκίνοι έχουν τρομερή αυτοπεποίθηση όταν προσεγγίζουν ένα άλλο άτομο ερωτικά. Σε περίπτωση που δεχτούν απόρριψη, όμως, δεν είναι από αυτούς που θα επιμένουν πολύ. Θα μαζευτούν στο «καβούκι» τους και δύσκολα θα αφήσουν τα συναισθήματά τους να φανούν. Το θαυμάσιο με τον Καρκίνο στον έρωτα είναι ότι δίνει τα πάντα στον/στην σύντροφό του προκειμένου να τον/την δει ευτυχισμένο/-η, είναι γενναιόδωρος, τρυφερός και περιποιητικός αν και όχι ιδιαίτερα ευφάνταστος και με τρομερές επιδόσεις. Πάντως μία νύχτα μαζί του θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστη.
Ο άνδρας Καρκίνος στο σεξ:

Ο άνδρας Καρκίνος αφήνεται να παρασυρθεί από τον πόθο και το πάθος. Λατρεύει να κάνει έρωτα σε παρτενέρ με λίγη εμπειρία, διδάσκοντές τις τα μυστικά της τέχνης του και κάνοντάς τις πραγματικά δικές του. Θέλει να τις κοιτάζει και να τις θαυμάζει, χωρίς να τον απασχολούν ιδιαίτερα τα σέξι εσώρουχα και τα πονηρά αξεσουάρ –η απόλυτη γυναικεία ομορφιά του είναι αρκετή για να διεγερθεί και να δημιουργήσει έντονες ερωτικές φαντασιώσεις. Ο Καρκίνος αγαπά το σεξ αλλά πάνω από όλα αγαπά τον έρωτα, την τρυφερότητα και την αφοσίωση, άρα η κορύφωση δεν είναι γι' αυτόν ζητούμενο όσο είναι το «ταξίδι».
Η γυναίκα Καρκίνος στο σεξ:

Για να οδηγηθεί μία γυναίκα Καρκίνος στο κρεβάτι θα χρειαστεί να πειστεί ότι αξίζει τον κόπο. Από εκείνη την στιγμή και μετά, όμως, ο εραστής της θα βιώσει μία αποκάλυψη. Στο σεξ η Καρκίνος είναι φλογερή και τρυφερή ταυτόχρονα. Όσο εισπράττει τρυφερότητα από τον άνδρα τόσο πιο θερμή γίνεται και τόσο πιο αποφασισμένη να τον ικανοποιήσει με κάθε τρόπο. Προσοχή, όμως: Μην δοκιμάσετε να την οδηγήσετε σε πρόστυχα μονοπάτια που ενδέχεται να μειώσουν την αξιοπρέπειά της, γιατί δεν το έχει σε τίποτα να σας αφήσει στα κρύα του λουτρού.
Ο Καρκίνος στην σχέση:

Ένα μείγμα σκληρότητας και τρυφερότητας χαρακτηρίζει τον Καρκίνος στις σχέσεις του. Είναι πολύ τρυφερός και ρομαντικός, κατά κανόνα πιστός -αν και εύκολα αντιδρά σε αισθησιακά ερεθίσματα- και σέβεται την οικογένειά του, θεωρώντας τον εαυτό του προστάτη της. Γίνεται, όμως, αμέσως δύστροπος όταν ο/η σύντροφός του δεν «πάει με τα νερά του» και θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να πετύχει τον στόχο του και να επιβάλλει τελικά την δική του γνώμη και επιθυμία. Ο Καρκίνος δίνει πολλά σε εκείνους που αγαπά, χωρίς να περιμένει αντίστοιχο αντάλλαγμα. Επηρεάζεται, μάλιστα, πολύ από αυτούς και μπορεί εύκολα να παρασυρθεί σε θετικά ή αρνητικά συναισθήματα της στιγμής.
Με ποιους ταιριάζουν ερωτικά οι Καρκίνοι:

Ο άνδρας Καρκίνος ταιριάζει ιδανικά με μία γυναίκα Αιγόκερω, καθώς αλληλοσυμπληρώνεται ψυχικά και σωματικά, με την Ιχθύ, καθώς μαζί της θα μοιραστεί στιγμές απόλυτης τρυφερότητας, και με την Ταύρο, η οποία θα τον ξεσηκώσει και θα του προσφέρει το αλατοπίπερο που χρειάζεται.
Η γυναίκα Καρκίνος γοητεύεται ερωτικά από έναν άνδρα Καρκίνο, καθώς σε αυτόν βρίσκει πραγματικά το άλλο της μισό. Ταιριάζει, όμως και με τον Ζυγό, ο οποίος θα την ερωτευτεί παράφορα για την γλυκύτητα της, αλλά και με τον Παρθένο, με τον οποίον, εφόσον αφήσουν αμοιβαία τα συναισθήματά τους να εκδηλωθούν, μπορεί να δημιουργήσει την τέλεια σχέση.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου