Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΣΕΞ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ ( ΛΕΩΝ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ- ΖΥΓΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ )



ΛΕΩΝ

23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου

Οι Λέοντες αποτελούν το πιο δημιουργικό, κυριαρχικό και εξωστρεφές ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι θαρραλέοι, γενναιόψυχοι και έντιμοι, αλλά από την άλλη πλευρά τους διέπει η αλαζονεία και ένας αχαλίνωτος εγωκεντρισμός. Γεννημένοι αρχηγοί, μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα σε θέσεις εξουσίας, εμπνέοντας εμπιστοσύνη στους υφιστάμενούς τους και γνωρίζοντας σχεδόν πάντα τι θέλουν. Είναι υπερβολικά φιλόδοξοι και αυτό είναι κάτι που φοβίζει τους αντιπάλους τους, αλλά σε γενικές γραμμές θεωρούνται καλοί και ανθρωπιστές.

Η ερωτική ζωή του Λέοντος:

Το δεύτερο πιο «καυτό» ζώδιο μετά τον Κριό, ο Λέων λατρεύει το σεξ, αλλά έχει αρκετές ιδιοτροπίες. Θα κάνει τα πάντα για να προσφέρει ευχαρίστηση στο ταίρι του, ενώ μόλις νιώσει τον έρωτα δεν πρόκειται να ακολουθήσει καμία λογική, αλλά θα παρασυρθεί από το συναίσθημα. Μπορεί να κάνει τον/την σύντροφό του να νιώσει βασιλιάς ή βασίλισσα, ανεξαρτήτως από την καταγωγή ή το ποιόν του ως άτομο και είναι διατεθειμένος να αφήσει την φαντασία του να καλπάσει προκειμένου να ικανοποιήσει σκέψεις και επιθυμίες του/της συντρόφου του.

Ο άνδρας Λέων στο σεξ:

Ο Λέων έχει υψηλές απαιτήσεις στο σεξ, γεγονός που κάνει αρκετές από τις παρτενέρ του να εγκαταλείπουν την προσπάθεια εξαντλημένες. Νιώθει εξαιρετικά περήφανος όταν βλέπει το ταίρι του να φτάνει σε οργασμό, ενώ συνηθίζει να προτιμά περίεργες στάσεις κατά την διάρκεια του σεξ αφενός για να αποφύγει την πλήξη, αφετέρου για να διασκεδάσει. Έχει φοβερή αυτοπεποίθηση και επιστρατεύει όλο του το σώμα για να προσφέρει non stop ηδονή. Προσοχή όμως, αν νιώσει έστω και λίγη ανασφάλεια, θα προτιμήσει να απέχει εντελώς από οποιαδήποτε «δραστηριότητα».

Η γυναίκα Λέων στο σεξ:

Συμπληρώνει την «αγία τριάδα» της ζωδιακής κρεβατοκάμαρας μαζί με την Σκορπίνα και την Ταυρίνα και βάζει αστείρευτη φαντασία στο σεξ για να μπορέσει να ταιριάξει με όλους. Δεν θα διστάσει να υποδυθεί ρόλους στο κρεβάτι, ούτε να επιλέξει ανάμεσα στο βίαιο και τρυφερό σεξ. Σέβεται απόλυτα τον παρτενέρ της και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να τον ευχαριστήσει. Δεν κουράζεται εύκολα κατά την διάρκεια του σεξ, κάτι που αρκετές φορές κομπλάρει τον παρτενέρ της και τον κάνει να νομίζει ότι δεν είναι αρκετός. Οι στάσεις που τις επιτρέπουν να βλέπει και να θαυμάζει το σώμα της την ενθουσιάζουν, ενώ ανάλογα με το χαρακτήρα της, μπορεί να έχει το πάνω ή το κάτω χέρι στο κρεβάτι.

Ο Λέων στη σχέση:

Είναι εξαιρετικά πιστοί και αξιόπιστοι και από την στιγμή που θα βρουν τον/την ιδανικό σύντροφο το γλυκό έχει «δέσει». Οι Λέοντες στις σχέσεις τους είναι θερμοί, εκφραστικοί, παθιασμένοι, χωρίς να μπορούν να τιθασεύσουν τα ρομαντικά τους ξεσπάσματα. Είναι φύσει μονογαμικοί και η στάση τους απέναντι στο έτερον τους ήμισυ είναι συνήθως τρυφερή, θερμή και γενναιόδωρη. Μοναδικό αρνητικό ότι ταιριάζει με λίγα ζώδια, τα οποία μπορούν να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα του πλήρως.

Με ποιους ταιριάζουν ερωτικά οι Λέοντες:

Ο άντρας Λέων ταιριάζει πολύ καλά με γυναίκες Κριούς, μιας και στους δύο αρέσει να το παίζουν αρχηγοί, ενώ ο δεσμός του με γυναίκα Τοξότρια μπορεί να οδηγήσει σε ρομαντικές και ζεστές στιγμές. Το πείσμα του άντρα Λέοντα και η υπερηφάνειά του τον κάνει να ταιριάζει και με γυναίκες Σκορπιούς, αφού και οι δυο τους είναι υπερήφανοι και αποφασισμένοι.
Οι γυναίκα Λέων ταιριάζει πολύ με τον άντρα Τοξότη, φτιάχνοντας μια σχέση που στηρίζεται στον ρομαντισμό και την ενέργεια, ενώ ταιριάζει επίσης και με τον άντρα Ιχθύ παρά τις αντίθετες αξίες που έχουν. Μάλιστα, οι διαφορές αυτές μπορούν να ωφελήσουν την σχέση τους . Τέλος, μια γυναίκα Λέων θα βρει πολλά κοινά με έναν άνδρα Δίδυμο, καθώς και οι δύο επιζητούν την περιπέτεια, την διασκέδαση και απολαμβάνουν κάθε στιγμή της ζωής τους.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Στενά συνδεδεμένοι με την εργασία και την εξυπηρέτηση, ο Παρθένος αγαπάει την τάξη, την καθαριότητα, την λεπτότητα και την ακρίβεια. Συνήθως κρατά συντηρητική στάση απέναντι στα θέματα της ζωής και παρά την εξωτερική του εικόνα που δείχνει συναισθηματική απάθεια και ψυχρότητα, ο Παρθένος μπορεί να είναι κατά ένα πολύ συναισθηματικό άτομο. Θεωρείται «σιγανό ποταμάκι» και τις περισσότερες φορές είναι αρκετά επικριτικός με τους άλλους σε σημείο να γίνεται γκρινιάρης. Η τελειομανία και η σχολαστικότητά του, μπορούν να τον κάνουν δυστυχισμένο και υποχόνδριο.

Η ερωτική ζωή του Παρθένου:

Η εύρεση συντρόφου αποτελεί εμπόδιο στην ερωτική ζωή του Παρθένου. Τα ερωτικά λάθη του παρελθόντος γίνονται μάθημα για το μέλλον και έτσι οι περισσότεροι Παρθένοι δυσκολεύονται να βρουν σύντροφο στα μέτρα τους. Ξέρουν όμως, πολύ καλά τι θέλουν και όταν το βρουν φροντίζουν να του συμπεριφερθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσέχουν τον/την σύντροφό τους και θα ήθελαν από αυτόν/αυτήν να σεβαστεί τις αρχές που οι ίδιοι πρεσβεύουν: την αλήθεια, την οικονομία και την συνέπεια.

Ο άνδρας Παρθένος στο σεξ:

Αντίθετα με τα όσα δηλώνει το όνομα του ζωδίου του ο άντρας Παρθένος μόνο άβγαλτος και ντροπαλός δεν είναι στο σεξ. Αντιθέτως, θεωρείται ιδιαιτέρως σεξουαλικό άτομο, το οποίο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην καθαριότητα και την υγιεινή, πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια. Ο άντρας Παρθένος είναι ανοικτός σε νέες προτάσεις και από την στιγμή που θα ξεπεράσει τα ταμπού του, μπορεί να γίνει εξπέρ του είδους, τελειοποιώντας τις ικανότητές του στο κρεβάτι. Κάνει πάντα σεξ με αντισύλληψη, αφού φοβάται για την υγεία του και φροντίζει να διαχωρίζει το σεξ από την αγάπη.

Η γυναίκα Παρθένος στο σεξ:

Όπως και ο άντρας Παρθένος, έτσι και η γυναίκα βγάζει έντονη σεξουαλικότητα στο κρεβάτι. Βάζει μπόλικη φαντασία κατά την διάρκεια του σεξ, γεγονός που ενθουσιάζει τον παρτενέρ της και θεωρεί την σεξουαλική πράξη «υψηλή τεχνική». Η περιπετειώδης της φύση, την κάνει ανυπόμονη να πραγματοποιήσει το συντομότερο δυνατό τις φαντασιώσεις της. Η απελευθερωμένη Παρθένος αγαπάει τα «παιχνίδια» όταν είναι μόνη της, ενώ δεν αποκλείεται να απολαύσει και τις μικρές «τιμωρίες» στο κρεβάτι. Γνωρίζει πολύ καλά πώς να ικανοποιήσει τον σύντροφό της, ενώ δεν αποκλείεται να του προτείνει να φέρει και κάποιον τρίτο στην παρέα.

Ο Παρθένος στη σχέση:

Αποτελεσματικοί και καλά οργανωμένοι, οι Παρθένοι χαίρονται όταν παρέχουν οποιαδήποτε είδους βοήθεια στον/στην σύντροφό τους. Σε αρκετές περιπτώσεις εκδηλώνουν ντροπαλότητα και φανερώνουν την ανάγκη τους για συναισθηματική ασφάλεια από την πλευρά του/ της συντρόφου τους. Στην σχέση τους οι Παρθένοι είναι συνεπείς, αφοσιωμένοι και υπερπροστατευτικοί , ενώ αν τύχει και ερωτευτούν τότε παθιάζονται εύκολα και απελευθερώνουν έναν ρομαντισμό που μπορεί να συναρπάσει το ταίρι τους. Η αληθινή αγάπη για αυτούς μπορεί να αργήσει να έρθει, αλλά όταν αυτό γίνει τότε μένουν πιστοί για πάντα και χαλαρώνουν έχοντας πίστη στον εαυτό τους.

Με ποιους ταιριάζουν ερωτικά οι Παρθένοι:

Ο άνδρας Παρθένος μπορεί να γοητευτεί από την μυστηριώδη και ενδιαφέρουσα Σκορπιό, η οποία μπορεί να περιορίσει με χαρακτηριστική άνεση την τάση του για κατσούφιασμα. Επίσης, μοιράζεται αρκετά κοινά με την γυναίκα Αιγόκερω, μιας και οι δύο ασχολούνται με την λεπτομέρεια, είναι σταθεροί, πειθαρχημένοι και έχουν τους ίδιους στόχους.
Η γυναίκα Παρθένος έχει πολλά κοινά με τον άνδρα Ταύρο. Αγαπούν και οι δύο τα υλικά αγαθά και την ασφάλεια, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις ο έρωτας μεταξύ τους είναι κεραυνοβόλος. Μπορεί να τους λείπει ο αυθορμητισμός, αλλά οι δυο τους μπορούν να πετύχουν με ευκολία τους στόχους τους, αρκεί να ρυθμίσουν τον ερωτικό τομέα.


ΖΥΓΟΣ

24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου

Κατά πολλούς το πιο επιθυμητό ζώδιο. Οι Ζυγοί είναι εν γένει γοητευτικοί, κομψοί και καλόγουστοι, ενώ τους χαρακτηρίζει η ευγένεια και η αγάπη τους για το όμορφο και την αρμονία. Είναι ευαίσθητοι και σιχαίνονται την σκληρότητα ή τις διαμάχες με τους γύρω τους, ενώ η κριτική ικανότητα των Ζυγών τους βοηθάει σε αρκετές περιπτώσεις να έχουν καλή απόδοση σε ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

Η ερωτική ζωή του Ζυγού:

Η κοινωνικότητα και η ικανότητα επικοινωνίας των Ζυγών αποτελεί πόλο έλξης για το αντίθετο φύλο. Είναι δοτικά ζώδια, κοινωνικοί και συνήθως δεν λένε όχι όταν το άλλο φύλο κάνει την πρώτη κίνηση. Δύσκολα μπορεί να τους αντισταθεί κάποιος, ενώ όταν βρουν τον κατάλληλο σύντροφο θα προσπαθήσουν να κρατήσουν την σχέση «σφιχτή» για το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα. Στις διαπροσωπικές του σχέσεις ο Ζυγός είναι συνήθως φιλικός, στοργικός και διακριτικά ρομαντικός απέναντι στον άνθρωπο που έχει δίπλα του.

Ο άνδρας Ζυγός στο σεξ:

Η τρυφερότητα και το ρομάντζο χαρακτηρίζουν τον άνδρα Ζυγό στο σεξ. Τον ενδιαφέρει περισσότερο η κατάκτηση μιας γυναίκας και η αρμονική σχέση μαζί της, παρά η σαρκική επαφή, αν και τις περισσότερες φορές η εξωτερική του εικόνα δείχνει έναν αμετανόητο γυναικά. Κατά βάθος όμως, είναι μονογαμικός και θα μείνει πιστός στην γυναίκα των ονείρων του – όταν την βρει. Δεν επιθυμεί την καταπίεση στο κρεβάτι από μία αυταρχική γυναίκα, αλλά ούτε και να την εξουσιάζει όταν εκείνη δείχνει να υποχωρεί. Γνωρίζει πολύ καλά τι «ανάβει» τις γυναίκες και είναι πολύ καλός στο ερωτικό μασάζ.

Η γυναίκα Ζυγός στο σεξ:

Γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της αποπλάνησης στο σεξ, οπότε μην σας ξεγελάει η ευγένεια και ο ευαίσθητος χαρακτήρας της. Όταν έρθει η στιγμή της σεξουαλικής πράξης σίγουρα θα εκπλαγείτε, αν το μέρος και η στιγμή είναι η κατάλληλη. Για αυτήν μετράει περισσότερο η ποιότητα στο σεξ και όχι τόσο η ποσότητα, επομένως όταν θα κάνει έρωτα θα το κάνει ώστε να αξίζει. Κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης της αρέσει οποιαδήποτε στάση αφήνει τα οπίσθιά της εκτεθειμένα.

Ο Ζυγός στη σχέση:

Ο άνδρας Ζυγός μονογαμικός και θα μείνει πιστός στην γυναίκα των ονείρων του. Είναι φανατικός υποστηρικτής της ισότητας ανάμεσα στα δύο φύλα και μπορεί να κατανοήσει πλήρως τα προβλήματα του έτερου του ήμισυ, αφού πρώτα φροντίσει να μάθει τα πάντα για αυτό εις βάθος. Η γυναίκα Ζυγός μελετά τους άντρες και ξέρει πώς να τους συμπαρασταθεί αποτελεσματικά, αν και τις περισσότερες φορές εκείνοι την θέλουν μόνο για ερωμένη. Εκείνη πάλι, δεν πρόκειται να πληγωθεί από έναν δεσμό που πήγε στραβά, αντιθέτως θα προσπαθήσει να ξαναφτιάξει την ζωή της με κάποιο άλλο πρόσωπο.

Με ποιους ταιριάζουν ερωτικά οι Ζυγοί:

Ο άντρας Ζυγός κάνει καλό ζευγάρι με γυναίκα Ταύρο, μιας και στους δύο αρέσει η ομορφιά και η «χλιδή» της ζωής. Επίσης ταιριάζει πολύ καλά με γυναίκα Κριό, αφού το θερμό του χαρακτήρα του συνδυάζεται ιδανικά με την παρορμητικότητα του Κριού.
Η γυναίκα Ζυγός ταιριάζει ιδανικά με άντρα Ζυγό. Για την ακρίβεια πρόκειται για επίγειο παράδεισο, μιας και έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα, είναι και οι δύο ζωηροί, θερμοί και εκδηλωτικοί και απολαμβάνουν την αμοιβαία ικανοποίηση που τους δίνει μια σχέση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Ο χαρακτήρας του Σκορπιού είναι γνωστός για τον παθιασμένο τρόπο με τον οποίο ζει και βιώνει όχι μόνο τον έρωτα αλλά και όλες τις εκφάνσεις της ζωής που τον ενδιαφέρουν. Οι Σκορπιοί είναι συνήθως άτομα που αισθάνονται έντονα την ανάγκη να «ρουφήξουν την ζωή ως το μεδούλι» -συχνά εξαιτίας αυτού φτάνουν ακόμα και στην κατάχρηση. Ο Σκορπιός είναι φοβερά ζηλιάρης και εκδικητικός. Θέλει να φτάσει στην κορυφή και είναι ικανός να κάνει τα πάντα γι' αυτό. Θα εργαστεί σκληρά, δεν θα διστάσει, δεν θα κοιτάξει πίσω και δεν θα μετανιώσει για τίποτα.

Η ερωτική ζωή του Σκορπιού:

Το απόλυτο ερωτικό ζώδιο δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί πόλο έλξης για το άλλο φύλλο. Ακόμα, όμως, κι αν δεν καταφέρει να γοητεύσει το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει με την πρώτη ματιά, ο Σκορπιός δεν θα το βάλει κάτω. Θα προσεγγίσει το «θύμα» του με όλους τους πιθανούς τρόπους και είναι σχεδόν αδύνατο να μην το κατακτήσει. Ο Σκορπιός στον έρωτα θέλει να προσφέρει αλλά και να λαμβάνει σωματική ηδονή. Στα λόγια, όμως, είναι δύσκολος. Δεν εκφράζει αυτά που νιώθει και πρέπει να πιεστεί πολύ για να το κάνει –πιθανώς, όμως, τότε να είναι αργά. Ο Σκορπιός μισεί κάθε είδους καταπίεση. Αφήστε τον στον έρωτα να λειτουργήσει όπως το ένστικτό του επιβάλλει, χωρίς να τον καθοδηγήσετε, και θα εκφράσει με το σώμα του όλα αυτά που το στόμα του δεν μπορεί να πει.

Ο άνδρας Σκορπιός στο σεξ:

Πάθος είναι η λέξη που χαρακτηρίζει τον άνδρα Σκορπιό ως εραστή. Θεωρώντας την γυναίκα ανεξάντλητο μυστήριο, θέτει σκοπό της ζωής του να διερευνήσει κάθε της σπιθαμή, να εξερευνήσει κάθε κρυφό σημείο της σεξουαλικότητάς της, χωρίς αναστολές. Χωρίς καν να ζητήσει την άδειά της –δεν την χρειάζεται, δεν θα του αντισταθεί. Επειδή, όμως, είναι ικανός να βαρεθεί γρήγορα ακόμα και το πιο καυτό σεξ, το κλειδί είναι να διατηρήσετε το μυστηριώδες σας προφίλ που τον κέρδισε αρχικά. Μην του τα δώσετε όλα αμέσως. Αφήστε να εννοηθεί ότι υπάρχει πάντα κάτι ακόμα που μπορεί να κάνει μαζί σας στο κρεβάτι.

Η γυναίκα Σκορπιός στο σεξ:

Ακόμα κι αν δεν είναι ιδιαίτερα όμορφη, η Σκορπίνα μαγνητίζει χωρίς όμως να προκαλεί. Είναι απίστευτα σέξι, ακόμα κι αν φορά το παλιό της τζιν, ενώ φημίζεται για το, κατά κανόνα, σφιχτό της κορμί. Διαθέτοντας φοβερή αυτοπεποίθηση, η Σκορπιός δεν διστάζει να κάνει την πρώτη κίνηση για να κερδίσει τον άνδρα που θέλει. Και εκείνος δύσκολα θα αντισταθεί στο βαθύ της βλέμμα, τις ερεθιστικές κινήσεις της, το ανατριχιαστικό της άγγιγμα. Το σεξ με την γυναίκα Σκορπιό είναι συναισθηματική υπόθεση. Στην αρχή θα κινηθεί αργά, όμως σταδιακά θα εντείνει το πάθος της. Θέλει να έχει το πάνω χέρι. Να νιώθει αφέντρα. Μην της στερήσετε αυτόν τον ρόλο γιατί μπορεί να εξαφανιστεί.

Ο Σκορπιός στην σχέση:

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Σκορπιού στην σχέση του είναι ότι, όσο κι αν δεν του φαίνεται, είναι τρομερά ζηλιάρης. Θέλει να ξέρει τα πάντα για τον/την σύντροφό του, ανά πάσα ώρα και στιγμή, χωρίς εκείνος να δίνει πάντα τις αντίστοιχες πληροφορίες. Είναι, όμως, ένα κατά κανόνα πιστό ζώδιο. Όσο κι αν λατρεύει το σεξ, σπάνια θα προδώσει τον/την σύντροφό του για να το απολαύσει με κάποιον άλλον. Απαιτεί, όμως, το ίδιο και από τον άλλον. Δεν συγχωρεί την απιστία, δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί εύκολα, ακόμα και μετά από χρόνια.

Με ποιους ταιριάζουν ερωτικά οι Σκορπιοί:

Ο άνδρας Σκορπιός ταιριάζει άριστα με γυναίκες Καρκίνους, καθώς και οι δύο είναι εξίσου συναισθηματικοί και η Καρκίνος μπορεί να δεχτεί να υποταγεί σε έναν Σκορπιό που την αγαπά, με γυναίκες Ζυγούς, με τις οποίες επικοινωνεί πνευματικά, και με Ιχθείς, με τις οποίες, καθώς είναι και οι δύο ζώδια του νερού, μοιράζεται κοινά προτερήματα και ελαττώματα αλλά και αμοιβαιότητα στον ερωτικό τομέα.
Η γυναίκα Σκορπιός ταιριάζει με άνδρες Κριούς, λόγω της κοινής τους ενεργητικότητας και φαντασίας στο σεξ, με Ταύρους, γιατί μπορούν να βασιστούν σε αυτούς για να κάνουν οικογένεια και με Παρθένους γιατί είναι ίσως οι μόνες που μπορούν να δεχτούν τις παράλογες παραξενιές τους.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου