Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΣΕΞ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ ( ΤΟΞΟΤΗΣ- ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ- ΙΧΘΕΙΣ )


ΤΟΞΟΤΗΣ

23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Οι πλέον αισιόδοξοι του ζωδιακού, οι Τοξότες είναι εν γένει εύθυμα άτομα, γεμάτα ενέργεια και διάθεση για περιπέτειες. Αγαπούν τη φιλοσοφία, είναι εκ φύσεως περίεργοι και φιλομαθείς και διακρίνονται για την ειλικρίνεια και την ευθύτητά τους, η οποία πολλές φορές τους κάνει να φαίνονται αγενείς και άκομψοι. Ο αυθορμητισμός και η τόλμη τους αγγίζουν συχνά τα όρια της απερισκεψίας. Ορκισμένοι οπαδοί της ελευθερίας, οι Τοξότες μπορούν να γίνουν ασταθείς και αναξιόπιστοι αν νιώσουν ότι αυτή απειλείται με οποιονδήποτε τρόπο.

Η ερωτική ζωή του Τοξότη:

Όπως και στις υπόλοιπες εκφάνσεις της ζωής του, έτσι και στα ερωτικά ο Τοξότης αναζητά την εμπειρία, την ποικιλία, το καινούριο. Θέλει να τα δοκιμάσει όλα, ελκύεται από το άγνωστο, και βαριέται εύκολα. Οι φαντασιώσεις του έχουν να κάνουν με το kinky –ενίοτε στα όρια του βίαιου– σεξ, το οποίο δε θα διστάσει να δοκιμάσει, αν μη τι άλλο για την εμπειρία, όποτε του δοθεί η ευκαιρία. Η οικειότητα είναι κύριο συστατικό της ερωτικής χημείας και μέγιστο αφροδισιακό για έναν Τοξότη, ο οποίος απολαμβάνει πολύ περισσότερο το περιστασιακό σεξ με τον/την κολλητό/κολλητή του, παρά το one night stand σε ένα μπαρ.

Ο άνδρας Τοξότης στο σεξ:

Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Τοξότης είναι ένας παθιασμένος και φλογερός εραστής. Ως γνήσιος εξερευνητής, δε θα αρκεστεί στην πεπατημένη: θα εξερευνήσει κάθε ερωτογενή ζώνη, θα σας προτείνει ή θα παίρνει την πρωτοβουλία να δοκιμάζει συνεχώς καινούρια πράγματα μαζί σας, και δε θα σας αφήσει να βαρεθείτε ούτε λεπτό. Η αδυναμία του στο πορνό ενδεχομένως να σας ξενίσει αρχικά, αλλά αν δείξετε τη διάθεση να την μοιραστείτε, βλέποντας για παράδειγμα μαζί ερωτικές ταινίες, θα τον ενθουσιάσετε τόσο που η κοινή ερωτική σας ζωή θα εκτιναχθεί στα ύψη.

Η γυναίκα Τοξότης στο σεξ:

Φλογερή και παθιασμένη, η γυναίκα Τοξότης απολαμβάνει το σεξ και το δείχνει. Εκφράζεται πολύ ευκολότερα στο κρεβάτι απ' ότι σε ένα ρομαντικό ραντεβού, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να κάνει «ήσυχο» σεξ. Έχει αστείρευτη φαντασία, και δε θα διστάσει να πάρει πρωτοβουλίες, αρκεί να αισθανθεί οικειότητα με τον ερωτικό παρτενέρ της. Η οικειότητα είναι άλλωστε προϋπόθεση για εκείνη σε ό,τι αφορά το καλό σεξ, γεγονός που την εμποδίζει να απολαύσει όσο θα ήθελε τις πρώτες ερωτικές επαφές με έναν νέο σύντροφο.

Ο Τοξότης στη σχέση:

Σε αντίθεση με τις φιλίες του, οι ερωτικές σχέσεις του Τοξότη δύσκολα είναι σταθερές και μακροχρόνιες. Ως γνήσιοι εραστές της ελευθερίας και του αντικομφορμισμού, θα εξαφανιστούν νύχτα αν νιώσουν –έστω και αβάσιμα– ότι απειλείται η ανεξαρτησία τους ή ότι μένουν στάσιμοι, «βαλτώνουν» σε μια σχέση. Αν και τους αρέσει να φλερτάρουν ακόμη και όταν έχουν δεσμό, σπάνια είναι άπιστοι, εκτός εάν νιώσουν ότι ο/η σύντροφός τους προσπαθεί να τους «φυλακίσει». Έχουν, πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα ζώδια, την τάση να κάνουν αταίριαστες σχέσεις. Οι Τοξότες δυσκολεύονται ιδιαίτερα να εκφράσουν τα συναισθήματά τους με λόγια. Είναι, όμως, κατά βάθος ρομαντικοί στις σχέσεις τους, παρ' όλο που δε θα το παραδεχτούν ποτέ.

Με ποιους ταιριάζουν ερωτικά οι Τοξότες:

Ο άνδρας Τοξότης ταιριάζει πολύ με γυναίκες Κριούς, στις οποίες βρίσκει την ερωτική φαντασία και την παιχνιδιάρικη διάθεση που λατρεύει, με Υδροχόους, η «δύσκολη» φύση των οποίων τον προκαλεί να τις κατακτήσει, και με Λέοντες, τις οποίες θαυμάζει.
Η γυναίκα Τοξότης συναντά το άλλο της μισό στους Διδύμους, τον πολυσχιδή χαρακτήρα και το ταλέντο στην επικοινωνία των οποίων βρίσκει ακαταμάχητο, συναρπάζεται από τον θυελλώδη χαρακτήρα των Κριών, που δεν την αφήνουν να βαρεθεί, και γοητεύεται από τους Λέοντες, ακριβώς επειδή τη δυσκολεύουν, αλλά και επειδή μαζί τους μοιράζεται το πάθος των ζωδίων της φωτιάς.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Το πλέον σταθερό και σοβαρό ζώδιο, οι Αιγόκεροι είναι πρακτικοί, ορθολογιστές και αξιόπιστοι. Πατούν σταθερά στη γη, είναι συχνά απόλυτοι στις απόψεις τους, και επιφυλακτικοί με το άγνωστο, είτε αυτό έχει να κάνει με πρόσωπα είτε με καταστάσεις. Είναι συχνά απαισιόδοξοι και μελαγχολικοί. Αντιμετωπίζουν με ωριμότητα και υπομονή τις καταστάσεις. Έλκονται από το μυστήριο και τον αποκρυφισμό, είναι φιλομαθείς, πειθαρχημένοι και προσηλωμένοι στους στόχους τους. Πεισμώνουν με την αποτυχία.

Η ερωτική ζωή του Αιγόκερου:

Ο Αιγόκερως παίρνει πολύ στα σοβαρά οτιδήποτε στη ζωή του, και τα ερωτικά δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Η κατάκτηση του ιδανικού (για εκείνον ή τη φαντασία του) συντρόφου είναι στόχος, και οι στόχοι δεν είναι κάτι που ο Αιγόκερως βλέπει επιπόλαια. Η δε κατάκτηση των –ερωτικών και άλλων– στόχων του είναι μέγιστο αφροδισιακό, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στη διάχυτη αυτοπεποίθηση την οποία εκπέμπει ένας Αιγόκερως που έχει κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του. Ιδιαίτερα προσεκτικός στις επιλογές του, ο Αιγόκερως δύσκολα παρασύρεται σε ερωτικές επιπολαιότητες, δίνεται όμως απόλυτα στον σύντροφο που θα πληροί τα αυστηρά του κριτήρια.

Ο άνδρας Αιγόκερως στο σεξ:

Παραδοσιακός από τη φύση του, ο άνδρας Αιγόκερως είναι θερμός και τρυφερός στο κρεβάτι, αλλά χρειάζεται μια σύντροφο με φαντασία για να τον παρασύρει να ανακαλύψει νέα μονοπάτια και πρακτικές. Είναι εξαιρετικά δοτικός, και ενδιαφέρεται πρωτίστως για την ικανοποίηση της συντρόφου του και δευτερευόντως για τη δική του. Δεν έλκεται ιδιαίτερα από την ιδέα του περιστασιακού σεξ, προτιμά την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό του σεξ μέσα σε μία σχέση. Η ιδιαιτερότητα που παρατηρείται στη σεξουαλική συμπεριφορά του είναι ότι εκτός σχέσης είναι πιθανό να δοκιμάσει πράγματα που ξέρει ότι δεν του αρέσουν μόνο και μόνο για να τα μισήσει περισσότερο.

Η γυναίκα Αιγόκερως στο σεξ:

Με την έντονη θηλυκότητα να είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της, η γυναίκα Αιγόκερως ελκύει εύκολα τους άνδρες όλων των ζωδίων. Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι απαιτεί από τον σύντροφό της να την κατακτήσει, πράγμα που θα γίνει δύσκολα. Στο σεξ θέλει να έχει την κυριαρχία, είναι φλογερή και ορμητική, ενώ δε διστάζει να πάρει πρωτοβουλίες και να παρασύρει τον ερωτικό παρτενέρ της σε ανεξερεύνητα μονοπάτια. Είναι ιδιαίτερα εκφραστική και θορυβώδης στο σεξ. Νιώθει πολύ πιο άνετα στο κρεβάτι με ένα μόνιμο σύντροφο, απ' ότι με περιστασιακούς εραστές.

Ο Αιγόκερως στη σχέση:

Πιστός και σταθερός, ο Αιγόκερως είναι ο ιδανικός σύντροφος αν αυτό που ζητάτε από μια σχέση είναι ασφάλεια και σταθερότητα. Ρομαντικός και συναισθηματικός, θα εκφράσει τα αισθήματά του με λόγια και με πράξεις, και θα αδράξει κάθε αφορμή να σας αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του. Είναι γενικώς ολιγαρκής και λιγότερο αυστηρός με τους ανθρώπους που αγαπά απ' ότι με τον εαυτό του, γεγονός που συχνά κάνει τους άλλους να τον εκμεταλλεύονται. Είναι κτητικός με τάση προς τη ζήλια, ενώ δε συγχωρεί το ψέμα και την υποκρισία.

Με ποιους ταιριάζει ο Αιγόκερως:

Ιδανικός συνδυασμός για τον άνδρα Αιγόκερω είναι η γυναίκα Ταύρος, στην οποία βρίσκει την κατανόηση και τη συναισθηματική ασφάλεια που ζητά. Ταιριάζει, επίσης, πολύ με τις Παρθένους, με τις οποίες μοιράζεται τη σταθερότητα και την αγάπη του για την πειθαρχία, ενώ εξαιρετικά επιτυχημένη ερωτικά –και κυρίως σεξουαλικά– είναι και η σχέση του με γυναίκες Καρκίνους.
Η γυναίκα Αιγόκερως θα ταιριάξει ιδανικά με ένα φλογερό Σκορπιό, η ζήλια του οποίου θα την κολακεύει, και με έναν Παρθένο, στον οποίο θα βρει την ταύτιση απόψεων και την κατανόηση που έχει ανάγκη, ενώ ερωτικά ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς είναι με άνδρα Ιχθύ, ο οποίος θα τη θαυμάζει.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Αυτό που θα ακούσετε να λέγεται συχνότερα για τους Υδροχόους είναι ότι βρίσκονται πενήντα χρόνια μπροστά από την εποχή τους. Και είναι αλήθεια. Οραματιστές και ιδεαλιστές, πρωτοπόροι κι επαναστάτες, οι Υδροχόοι είναι, απ' όλα τα ζώδια, εκείνοι που θέλουν –και πολλές φορές μπορούν– να αλλάξουν τον κόσμο. Ιδιαίτερα ειλικρινείς, ακόμη και όταν η ειλικρίνειά τους μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τον εαυτό τους ή τους γύρω τους, ξεκάθαροι αλλά και εσωστρεφείς χαρακτήρες, που δεν κάνουν εύκολα φιλίες.

Η ερωτική ζωή του Υδροχόου:

Τα ερωτικά δεν είναι προτεραιότητα στη ζωή του Υδροχόου, ο οποίος θα βάλει συχνά τους φίλους του και τις ιδεαλιστικές του ανησυχίες και ασχολίες πάνω από τον/την σύντροφό του. Συχνά φαίνεται ψυχρός και υπερόπτης, ενώ δύσκολα θα ασχοληθεί με ανθρώπους που δεν του έχουν φανεί ελκυστικοί εξαρχής. Όταν, όμως, ερωτευτεί, ασκεί στο αντικείμενο του πόθου του μία έλξη σχεδόν υπνωτιστική. Απογοητεύεται συχνά ερωτικά, κυρίως γιατί τα στάνταρ που έχει για τον/την σύντροφό του είναι υπερβολικά υψηλά, γεγονός που τον κάνει ιδιαίτερα απαιτητικό. Οι σχέσεις του, παρ' όλα αυτά, είναι κατά βάση μακροχρόνιες, κυρίως γιατί πιστεύει στους ανθρώπους που έχει επιλέξει κι αρνείται να παραδεχτεί στον εαυτό του ότι έκανε λάθος. Δεν αποζητά ιδιαίτερα το περιστασιακό σεξ όταν δεν έχει σχέση, καθώς η έλλειψη συναισθηματικής σύνδεσης και επικοινωνίας τον εμποδίζει να το απολαύσει αρκετά.

Ο άνδρας Υδροχόος στο σεξ:

Για τον Υδροχόο, το σεξ είναι μια ολόκληρη ιεροτελεστία. Είναι, ίσως, ο μόνος άνδρας του ζωδιακού που αντιλαμβάνεται συχνότερα το σεξ πνευματιστικά, και σπανιότερα σαρκικά. Ακριβώς γι' αυτό, ελκύεται από ανατολίτικες πρακτικές όπως το ταντρικό σεξ. Επειδή του αρέσει να ανακαλύπτει, θα δοκιμάσει ερωτικά βοηθήματα, κυρίως από περιέργεια. Είναι ανοιχτόμυαλος στο σεξ, αλλά όχι ιδιαίτερα δοτικός, καθώς θέλει ο/η σύντροφός του να είναι «αυτοδύναμος», να διεκδικεί και να παίρνει μόνος του αυτά που θέλει.

Η γυναίκα Υδροχόος στο σεξ:

Μέχρι να βρει τον τέλειο για εκείνη και τα ιδιαίτερα υψηλά της στάνταρ ερωτικό παρτενέρ, η γυναίκα Υδροχόος φαίνεται ψυχρή και αδιάφορη απέναντι στο σεξ. Όταν, όμως, τον βρει, θα απελευθερώσει πάθος που κανένα ζώδιο δεν συναγωνίζεται. Ανοιχτόμυαλη και με διάθεση για πειραματισμούς, δε θα διστάσει να αναλάβει πρωτοβουλίες και να δοκιμάσει καινούρια πράγματα. Πολύ σπάνια, όμως, θα είναι ιδιαίτερα τρυφερή και εκδηλωτική συναισθηματικά, καθώς στο μυαλό της το σεξ και η αγάπη είναι διαχωρισμένα.

Ο Υδροχόος στη σχέση:

Θα ήταν ψέμα να πούμε ότι ο Υδροχόος είναι από τα εύκολα ζώδια στις σχέσεις του. Θα βάλει συχνά τις ανάγκες των φίλων του πάνω από τις δικές του και αυτές του/της συντρόφου του, θα θέλει διαρκώς να κάνει το δικό του, το οποίο «δικό του» θα είναι πολλές φορές ένα εκκεντρικό καπρίτσιο, και θα φύγει τρέχοντας αν αισθανθεί ότι προσπαθούν να τον περιορίσουν. Είναι, όμως, φανατικά ειλικρινής, πιστός και σταθερός αν βρει σε μια σχέση τα πράγματα που ζητά, μεθυστικά γοητευτικός, φίλος πάνω απ' όλα με τον/την σύντροφό του και εξαιρετικά ενδιαφέρον άνθρωπος στις συζητήσεις και τις ιδέες του.

Με ποιους ταιριάζει ο Υδροχόος:

Ο άνδρας Υδροχόος ταιριάζει ιδανικά με μια γυναίκα Δίδυμο, η οποία τον εκπλήσσει διαρκώς και δεν τον αφήνει να βαρεθεί, με μια Τοξότη, η οποία κατανοεί την ανάγκη του για ελευθερία και τροφοδοτεί διαρκώς τη φαντασία του, και με μια Υδροχόο, που τον λατρεύει όσο τον εαυτό της.
Η γυναίκα Υδροχόος βρίσκει τον ιδανικό σύντροφο στο πρόσωπο ενός άνδρα Υδροχόου, που την κατανοεί απόλυτα και την εξιτάρει ερωτικά, ενός Ζυγού, ο οποίος την θαυμάζει για την αποφασιστικότητά της και μοιράζεται την αγάπη της για το ωραίο, και ενός Λέοντα, ο οποίος κατανοεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες της.



ΙΧΘΕΙΣ

20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ρομαντικοί κι ονειροπόλοι, οι Ιχθείς είναι οι καλλιτέχνες του ζωδιακού κύκλου. Προτιμούν συχνά να χάνονται σε ένα δικό τους κόσμο, αφήνοντας τα προβλήματα να λυθούν μόνα τους, παρά να αναλάβουν δράση για να τα λύσουν οι ίδιοι. Είναι, όμως, ιδιαίτερα γενναιόδωροι και συμπονετικοί, και μπορούν να περάσουν ώρες ατελείωτες ακούγοντας τα προβλήματα των φίλων τους, τα οποία βάζουν πάνω από τα δικά τους. Οι Ιχθείς έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένο ένστικτο, και μεγάλη κατανόηση ακόμα και για πράγματα που αντιλαμβάνονται διαισθητικά.

Η ερωτική ζωή των Ιχθύων:

Ρομαντικοί κι αναποφάσιστοι, δοτικοί και εύπιστοι, ευαίσθητοι και κυκλοθυμικοί, οι Ιχθείς διάγουν αυτό που θα λέγαμε ταραχώδη ερωτική ζωή, γεγονός που οφείλεται κυρίως στη δική τους προσωπικότητα και συμπεριφορά. Οι σχέσεις τους δεν είναι σταθερές, τα αντικείμενα του πόθου τους, όμως, κατά ένα παράδοξο τρόπο, είναι. Έτσι, δεν είναι σπάνιο για έναν Ιχθύ να περάσει χρόνια της ζωής του περιμένοντας τον ανεκπλήρωτό του έρωτα να εκπληρωθεί ή να γυρίσει σε αυτόν. Μέχρι να συμβεί αυτό, δε θα αποκλείσουν τις νέες γνωριμίες και τις ερωτικές περιπέτειες, οι οποίες όμως θα έχουν, στον κόσμο που έχει φτιάξει στο μυαλό του, ημερομηνία λήξεως. Μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Ο άνδρας Ιχθύς στο σεξ:

Ορμητικός αλλά και τρυφερός, φετιχιστής αλλά και ρομαντικός, ανοιχτός σε νέες εμπειρίες αλλά ταυτόχρονα παραδοσιακός, ο άνδρας Ιχθύς δε θα αφήσει ποτέ την παρτενέρ του να βαρεθεί στο σεξ. Είναι ο τύπος που θα χαμηλώσει τα φώτα, θα ανάψει κεριά, θα βάλει απαλή μουσική, και εν συνεχεία θα επιδοθεί σε kinky σεξ, συνδυάζοντας τα ασυνδύαστα έτσι όπως μόνο η δική του αχαλίνωτη φαντασία επιτρέπει.

Η γυναίκα Ιχθύς στο σεξ:

Γεμάτη φαντασία και όρεξη για πειραματισμούς, η γυναίκα Ιχθύς λατρεύει να διδάσκει και να καθοδηγεί τον ερωτικό παρτενέρ της. Οι φαντασιώσεις της έχουν συχνά να κάνουν με το σεξ στο νερό, ενώ το να μαθαίνει νέα πράγματα και να δοκιμάζει καινούριες ιδέες την εξιτάρει. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι απολαμβάνει το σεξ χωρίς συναίσθημα: ακόμη και με περιστασιακούς συντρόφους, η Ιχθύς θα χρειαστεί να δημιουργήσει και να πιστέψει ένα –έστω και φανταστικό– συναισθηματικό δέσιμο για να εκφραστεί, καθώς το σεξ και ο έρωτας δεν είναι διαχωρισμένα στο μυαλό της.

Ο Ιχθύς στη σχέση:

Όταν ο ρομαντικός Ιχθύς ερωτευτεί, θα αφεθεί να παρασυρθεί από τα συναισθήματά του, δυσκολευόμενος να ανταπεξέλθει στις πρακτικές ανάγκες μιας σχέσης. Καθώς ενθουσιάζεται εύκολα, έχει την τάση να εξιδανικεύει τον σύντροφό του, με κίνδυνο να απογοητευτεί όταν έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα. Ο Ιχθύς είναι, όμως, ο τύπος που θα μπορούσε να συγχωρήσει ακόμα και μια απιστία του/της συντρόφου του, χάρη στην εγγενή του τάση να δείχνει κατανόηση στα ανθρώπινα λάθη. Ο Ιχθύς είναι ιδιαίτερα δοτικός, τρυφερός και υποστηρικτικός απέναντι στον/ στην σύντροφό του.

Με ποιους ταιριάζει ο Ιχθύς:

Ο άνδρας Ιχθύς βρίσκει την ιδανική σύντροφο σε μια γυναίκα Καρκίνο, με την οποία μοιράζεται την ίδια τρυφερότητα, συναισθηματισμό και κατανόηση. Ταιριάζει επίσης με γυναίκες του δικού του ζωδίου, οι οποίες καταλαβαίνουν –ακριβώς επειδή μοιράζονται– τις ιδιαιτερότητές του, και με Αιγόκερους, με τις οποίες νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά.
Η γυναίκα Ιχθύς ταιριάζει απόλυτα με άνδρα Σκορπιό, στον οποίο βρίσκει την κατανόηση αλλά και την υποστήριξη που ζητά. Ιδανικοί συνδυασμοί για τη γυναίκα Ιχθύ είναι επίσης με άνδρα Ιχθύ, με τον οποίο υπάρχει ταύτιση απόψεων, και με Ταύρο, στον οποίο βρίσκει σταθερότητα και τον αισθησιασμό που τόσο εκτιμά.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ

2 σχόλια: