Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Προσθήκη λεζάντας

Κριός - Περιπέτεια για δύο

Όταν ο ήλιος πέφτει, η περιπέτεια ξεκινά στην πισίνα που βάφεται κατακόκκινη από χιλιάδες κόκκινα λαμπιόνια που χρωματίζουν τα νερά της. Γύρω της όλα άσπρα, μαύρα και κόκκινα. Άσπρο δάπεδο, τοιχώματα από μαυροκόκκινο γραφίτη, αστραφτερές άσπρες ομπρέλες, κόκκινα μαξιλάρια και άσπρες σεζλόνγκ που μοιάζουν περισσότερο με αυτοκρατορικά & άνετα ανάκλιντρα, σας καλούν να ανάψετε τις ερωτικές σπίθες στο ταίρι σας. Το σκηνικό συμπληρώνουν δωμάτια σε ολόλευκο και ταυτόχρονα φουτουριστικό look, με θέα που φτάνει μακριά στην θάλασσα και σας ζητά, με τις πρώτες ακτίνες του ηλίου, να την κατακτήσετε μέσα από θαλάσσια σπορ.

Ταύρος - Παράδοση σε πολυτελείς απολαύσεις

Μια ρομαντική απόδραση γίνεται ακόμα καλύτερη για εσάς, όταν έρχεστε κοντά με την φύση. Διαλέξτε μια περιοχή, η οποία να βρίσκεται σε ένα γραφικό λόφο, που θα περιβάλλεται από αμπελώνες και ελαιώνες. Απαραίτητα τα δωμάτια θα πρέπει να έχουν ευρύχωρες μπανιέρες, καθώς και μπαλκονόπορτες που θα ανοίγουν σε ιδιωτική βεράντα με εκπληκτική θέα στην κοιλάδα από κάτω. Το spa να συμμερίζεται αυτή την ειδυλλιακή άποψη και να διαθέτει μια καμπίνα για δύο. Όσο για το ρομαντικό γεύμα, το εστιατόριο θα πρέπει έκτος από το να σερβίρει τοπική κουζίνα με γαργαλιστικές γεύσεις, να διαθέτει και μία από τις πιο εκτεταμένες λίστες κρασιών.

Δίδυμοι- Ταξίδι στην περιέργεια

Το πρώτο πράγμα που θα κάνετε φτάνοντας στον παράδεισο που έχετε επιλέξει, είναι να κατευθυνθείτε προς την παραλία γυμνιστών. Φυσικά, δεν πρόκειται για κάποια επίσημη παραλία γυμνιστών, αλλά για την ιδιωτική παραλία της βίλας σας. Εδώ, κάποιες στιγμές, μπορείτε να χαθείτε στην μαγεία του συντρόφου σας για να επανακτήσετε δυνάμεις και σε λίγο να περιτριγυρίζεστε ξανά από κόσμο. Το σκηνικό είναι τροπικό, απόλυτα αισθησιακό, και τα έχει όλα: προσωπικές πισίνες, υπαίθρια υπνοδωμάτια και καθιστικά, άμμο λευκή σαν πούδρα. Αν βλέπετε σοβαρά τη σχέση σας, ανακαλύψτε το ιδανικότερο μέρος για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα μέσα στα πεύκα με τις ξαπλώστρες και τις αιώρες, ενώ η απίστευτη ατμόσφαιρα συμπληρώνεται με ήχους funk και lounge μουσικής.

Καρκίνος- Οικειότητα με νότες ρομαντισμού

Η διάθεση σας, σας υπαγορεύει ένα δείπνο σ' ένα αρχαίο σπήλαιο ασβεστόλιθου, με θέα τη θάλασσα; Ή ίσως ένα μπάνιο για δύο, κάτω από το φως των αστεριών, στρωμένο με ροδοπέταλα; Το ξενοδοχείο σας πρέπει να μπορεί να σας τα παρέχει αυτά, συν την απομόνωση και την ηρεμία στον κατάλογο των ανέσεων. Όταν δεν κάνετε καταδύσεις στα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας ή δεν πειραματίζεστε στην εκμάθηση της τέχνης της τοπικής παραδοσιακής κουζίνας, μπορείτε να χαθείτε με το ταίρι σας σε βόλτες για αγκαλιές σε αμμώδεις παραλίες ή να περιπλανηθείτε σε κάποια ιδιωτική πεζοπορία στους τοπικούς καταρράκτες.

Λέων- Πολυτελές καταφύγιο στη διασκέδαση

Μια πολυτελής όαση για σας που αναζητάτε ένα καταφύγιο, για να διασκεδάσετε τον ερωτά σας. Αγκαλιάστε το ταίρι σας σε ένα πολυτελές king-size κρεβάτι, με εξωτερικές ξαπλώστρες και ιδιωτική πισίνα. Το σπα θα πρέπει να διαθέτει θεραπείες ομορφιάς που αναλογούν σε βασιλιά/βασίλισσα, γι' αυτό ενδείκνυται το αιγυπτιακό μπάνιο με μέλι και γάλα που απαλύνει τους μυς και τις αισθήσεις. Θα θαυμάσετε το ηλιοβασίλεμα και το νυχτερινό ουρανό, πίνοντας ένα κοκτέιλ στο μπαρ που βρίσκεται στην βεράντα - οροφή του ξενοδοχείου. Για το δείπνο, δοκιμάστε σπεσιαλιτέ που θα σας κάνουν να λιποθυμήσετε από τις πλούσιες και έντονες γεύσεις.

Παρθένος- Απόλυτη χαλάρωση στην ευεξία

Διαλέξτε ένα παραδεισένιο κρησφύγετο, όπου η προσοχή στην λεπτομέρεια θα καλύψει κάθε σας επιθυμία. Ένα φιλικό προς το περιβάλλον ξενοδοχείο, με παραδοσιακές βαθιές ξύλινες σκάφες και αρωματικά από ξύλο κέδρου, είναι το ιδανικό για μια χαλαρωτική θεραπευτική εμπειρία για δυο. Ως λάτρεις του ηλίου, νοικιάστε ένα δωμάτιο που θα μεταφέρει τις ακτίνες του μέσα από τις διαφανείς πόρτες, που θα κάνουν ομαλή τη μετάβαση για την θάλασσα. Χαρείτε ρομαντικά πακέτα Spa, τα οποία θα περιλαμβάνουν μια βουτιά σε ένα ιαπωνικό λουτρό, ενυδάτωση προσώπου και χαλαρωτικό μασάζ από μπαχαρικά. Τα βράδια σας θα εξαργυρωθούν μέσα σε ένα τέλειο αρχιτεκτονικά εστιατόριο, το οποίο θα προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και θα σερβίρει υγιεινές γαστρονομικές δημιουργίες.

Ζυγός- Ευχάριστη ισορροπία των αισθήσεων

Πρωινό που σερβίρεται σε κρύσταλλα και αποτελείται από καπνιστή γαλοπούλα, αυγά, σπιτικό ψωμί και βερίκοκο μαρμελάδα. Φρέσκα λουλούδια και ένα υπέροχο επιδόρπιο που θα σας περιμένει στο δωμάτιό σας, το οποίο είναι όμορφα διακοσμημένο με έργα τέχνης και αντίκες. Νομίζω είναι το ιδανικό σας! Είτε πρόκειται για ένα δωμάτιο με γαλλικές πόρτες που ανοίγουν έξω σε μια ιδιωτική βεράντα με θέα μια πανέμορφη αυλή, είτε ένα δροσερό δωμάτιο με θέα στη θάλασσα, είναι αυτό που σας ταιριάζει. Εξίσου σημαντικό, το δικαίωμα σας στο να αισθανθείτε πολύ ερωτικοί και γοητευμένοι από το ταίρι σας μεταξύ όλων αυτών των ανέσεων, όπως τα αρωματισμένα κλινοσκεπάσματα, τα αφράτα μπουρνούζια και οι μαλακές πετσέτες.

Σκορπιός- Μυστικό σκηνικό γεμάτο προκλήσεις

Σκοτεινό και σέξι το σκηνικό που θα σας βοηθήσει να γλιστρήσετε μέσα στις σκιές του. Περιλαμβάνει αντίκες, βαριές κουρτίνες, κρεβάτι με ουρανό και ένα υπέροχο μπάνιο με επίχρυσες λεπτομέρειες και αισθησιακή μπανιέρα. Η απόλυτη απόδραση για να ξανανάψετε το πάθος, να ενισχύσετε μια βαθύτερη οικειότητα και να θεραπεύσετε τα μπλοκαρίσματα της σχέσης σας. Ανάψτε την φλόγα του έρωτά σας στην κρεβατοκάμαρα και συνδέστε το σεξ με την πνευματικότητα και την ευχαρίστηση με την έκσταση!

Τοξότης- Εξερεύνηση της θέας

Ποιος θα πίστευε ότι μια ρομαντική απόδραση θα μπορούσε να είναι τόσο περιπετειώδης, παιχνιδιάρικη και με τόσο πολλή διασκέδαση; Φανταστείτε δύο ποτήρια cherry να σας περιμένουν το βράδυ, ένα βήμα μακριά από το μπάνιο με το υδρομασάζ, καθώς ετοιμάζεστε να πέσετε για ύπνο, έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας έξω στον καθαρό αέρα. Ίσως να εξασκηθείτε σε θαλάσσια σπορ ή να κάνετε κοντινές εξορμήσεις στην περιοχή για λίγη περιπέτεια στον ήλιο. Το πρωί μπορείτε να ανοίξετε την μπαλκονόπορτα και να πάρετε το πρωινό σας στην βεράντα, ενώ παράλληλα θα παρακολουθείτε κότες να τρέχουν πάνω- κάτω, καθώς και περαστικές γάτες.

Αιγόκερως- Παραδοσιακή άνεση με άρωμα πολυτέλειας

Αναζητάτε μια ρομαντική απόδραση που έχει σχεδιαστεί για να σας περιποιηθεί με την απόλυτη άνεση. Από την άφιξή σας μέχρι την αναχώρησή σας, κάθε λεπτομέρεια θα πρέπει να είναι υπολογισμένη για να δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο καταφύγιο για την ρομαντική εμπειρία σας. Τίποτα δεν αναζωπυρώνει τα συναισθήματα και τις ορμές σας αρκετά, όπως ένα διάλειμμα σε μια πολυτελή παραδοσιακή σουίτα. Ιδιωτική. Ακαταμάχητα βολική. Ωστόσο, μακριά από την καθημερινότητα. Πάρτε τον χρόνο σας από τις πολυάσχολες ημέρες σας για να αναπνεύσετε και να χαλαρώσετε με το ταίρι σας. Μια απόδραση αναζωογόνησης του μυαλού, του σώματος, της ψυχής και -γιατί όχι;- του έρωτα σας.

Υδροχόος- Ασυνήθιστο περιβάλλον για ελεύθερα πνεύματα

Αναζητάτε ένα περιβάλλον που αγκαλιάζει φυσικά την μοναδικότητα του κάθε ατόμου. Spa, απολαύσεις και υπηρεσίες που φέρνουν επούλωση στην ερωτική σας ζωή. Τελετουργίες εμποτισμένες με παραδοσιακή σοφία απ' όλο τον κόσμο, για να βοηθήσουν την επιστροφή σας στην ισορροπία και την υγεία της σχέσης. Ενδιαφέρεστε για μια ταξιδιωτική εμπειρία που συνδυάζει τον έρωτα και την πρωτοτυπία με διεθνή κουζίνα, ιδιαίτερες ανέσεις και αναζωογονητικές θεραπείες spa - όλα σε ένα!

Ιχθύς- Ρομαντική ονειρική απόδραση

Κρυστάλλινα νερά, παρθένες αμμώδεις παραλίες και θαλάσσιες εξορμήσεις συνθέτουν την πεμπτουσία του ερωτικού παραδείσου σας για διακοπές. Χρειάζεστε ένα ονειρικό περιβάλλον με αιθέρια υφάσματα και απαλή χαλαρωτική μουσική που θα είναι η επιτομή του ρομαντισμού. Δεν θα θέλατε να περιβάλλεστε από μια τεράστια πισίνα με θέα στο τοπίο και παραλίες με λευκή άμμο; Ε ναι, λοιπόν! Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε πλούσιες θαλασσινές γεύσεις και ηλιοβασιλέματα που σαγηνεύουν, με ένα κοκτέιλ στο χέρι, εντελώς απαραίτητο στις ρομαντικές διακοπές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου