Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ... ΙΔΟΥ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ

.

Οι κινήσεις που λατρεύουν οι άνδρες

Να σας βλέπουν να ξεντύνεστε: Αλλά όχι απλά να πετάτε τα ρούχα από πάνω σας. Να σηκώνετε αργά τη φούστα για να κατεβάσετε το καλσόν, να ξεκουμπώνετε αργά τα κουμπιά από το πουκάμισό σας και να τον κοιτάτε στα μάτια ενώ το κάνετε, να ξεκουμπώνετε το σουτιέν και να κρατάτε τα στήθη σας ενώ το βγάζετε. Τέτοιες κινήσεις τους τρελαίνουν.
Να χορεύετε (μαζί): Τους αρέσει όταν έχετε κέφια να βάζετε δυνατά τη μουσική και να χορεύετε μόνη σας ή να τους τραβάτε για να χορέψουν μαζί σας.
Μήνυμα: Ένα μήνυμα, σε μία άσχετη στιγμή της ημέρας, στο οποίο θα του λέτε τι θέλετε να του κάνετε το βράδυ είναι ικανό να τον κρατήσει προετοιμασμένο για ώρες.
Εσώρουχα: Πηγαίνετε στο αγαπημένο σας κατάστημα εσωρούχων, αγοράστε μία δωροεπιταγή και πείτε του να πάει και να σας διαλέξει τα εσώρουχα που θα ήθελε να σας δει να φοράτε.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ... ΠΡΟΣΟΧΗ



     Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (ακόμη και σε ελληνικά μελισσοκομικά μπλογκς) ένα πραγματικά εντυπωσιακό άρθρο για τις ευεργετικές επιδράσεις της χρήσης μελιού μαζί με κανέλα στον ανθρώπινο οργανισμό.
Το άρθρο κυκλοφόρησε πρώτη φορά στις 17 Ιανουαρίου 1995  στο World News, ένα περιοδικό του Καναδά και έκτοτε έχει γίνει άπειρες φορές copy-paste σε πολλές ιστολίδες υγιεινής διατροφής και ενναλακτικών θεραπειών.



    Το πρόβλημα είναι πως,πέρα από την όποια χρησιμότητα του συνδυασμού μελιού-κανέλας στον ανρώπινο οργανισμό, δεν λαμβάνεται υπόψην σχεδόν στο 99% των αναφορών σε αυτά τα sites,οι επιπτώσεις της χρήσης της υπερβολικής δόσης κανέλας σε σκόνη λόγω ενός ιδιαίτερου συστατικού που περιέχει (ιδίως η φθηνή και κατώτερης ποιότητας κανέλα που κυκλοφορεί στα σούπερ-μαρκετ),την κουμαρίνη.
     Είναι ακόμη ένα λυπηρό παράδειγμα το πόσο πίσω είναι ελληνική blogόσφαιρα που απλά αρέσκεται σε αντιγραφές-επικολλήσεις ενώ στερείται φαντασίας,κρίσης και έρευνας.Ας πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή...
 Το άρθρο όπως κυκλοφορεί μεταφρασμένο στα ελληνικά είναι το παρακάτω:


Cinnamon and Honey - Κανέλα και μέλι 
Στοίχημα ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν θα ήθελαν αυτές οι πληροφορίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου. 

Eχει διαπιστωθεί ότι ένα μίγμα μελιού και κανέλας θεραπεύει τις περισσότερες ασθένειες. Το μέλι παράγεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Οι επιστήμονες σήμερα δέχονται επίσης, το μέλι ως «RamBan» (πολύ αποτελεσματικό) φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών. Το μέλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς παρενέργειες σε κάθε είδους ασθένειες.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Καρυδόπιτα χωρίς αλεύρι και με κακάο

Για 10-12 μερίδες

ΥΛΙΚΑ :

ΜΕΙΓΜΑ Α’
 
5 αυγά
150 γρ. καρύδια, μόνο την ψίχα, προσεκτικά καθαρισμένα
70 γρ. ζάχαρη κρυσταλική
50 γρ. φρυγανιά
20 γρ. κακάο
4 γρ. κανέλλα σκόνη
2 γρ. γαρύφαλλο σκόνη
25 ml κονιάκ
Ξύσμα 1 πορτοκαλιού, αφού το πλύνουμε καλά
 
ΜΙΓΜΑ Β’ (σιρόπι)
 
750 ml νερό
500 γρ. ζάχαρη
Λίγη γλυκόζη (1 κ.σ.) ή λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας και τις λαμβάνουμε καθημερινά από διάφορες τροφές που καταναλώνουμε, χωρίς καλά καλά να το γνωρίζουμε...
Τα λεγόμενα όμως junk foods που μπήκαν στη ζωή μας, φρέναραν αυτή την "καταλάθος" υγιεινή διατροφή που είναι ζωτικής σημασίας για τον οργανισμό μας.
Η βιταμίνη C συγκεκριμένα, αποτελεί από τις σημαντικότερες βιταμίνες για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος κι όχι μόνο.
Οπότε είναι καλό να συμπεριλαμβάνουμε στο μενού μας καθημερινά, τροφές που την περιέχουν.
Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι αυτές με πλούσια περιεκτικότητα!
φράουλα
όχι μόνο περιέχει πλούσια περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, αλλά έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά.
κεράσι

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΡΟΥΖ ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΑ ? .... ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΗ ΣΑΣ

Δεν χρειάζεται να προσθέτετε στα έξοδα σας και τα ρουζ διάσημων εταιρειών καλλυντικών, όταν η μητέρα φύση μας έχει δώσει όλα τα φυσικά συστατικά τόσο απλόχερα.
Το μόνο που θα χρειαστείτε για να φτιάξετε ένα υπέροχο φυσικό ρουζ, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτά του εμπορίου, αλλά αντιθέτως δεν περιέχει καθόλου χημικά συστατικά και είναι άκρως υγιεινό, είναι τα παντζάρια.
Ναι καλά διαβάσατε, τα παντζάρια που «φημίζονται» για το χρώμα που αφήνουν στα χέρια σας όταν τα καθαρίζετε, αλλά και στα σκεύη που τα σερβίρετε ή τα αποθηκεύετε.

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΣΟ ... " ΨΩΝΙΑ " ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ


http://th557.photobucket.com/albums/ss12/funnyzone4u/Funny%20Animations/th_laughing.gif
Στην ψυχολογία αλλά και στην καθημερινή ζωή οι «Νάρκισσοι» είναι εκείνοι που ερωτεύονται τον εαυτό τους σε βαθμό που κανείς να μην μπορεί να συγκριθεί μαζί τους. Έτσι, όλοι οι άλλοι γύρω τους βγαίνουν «λειψοί» στη σύγκριση και καμιά σχέση δεν μπορεί να ικανοποιήσει την τελειομανία τους. Στην πραγματικότητα, όλοι μας... έχουμε μια μικρή ή μεγαλύτερη δόση ναρκισσισμού. Υπάρχει ένα κομμάτι μας που το θεωρούμε ασυναγώνιστο, καταπληκτικό, ασύγκριτο. Για άλλους είναι η εμφάνιση και η γοητεία. Για άλλους το μυαλό ή τα πλούσια συναισθήματα.
Από αστρολογική άποψη, όλα τα ζώδια μπορούν να είναι ναρκισσιστές, αλλά με διαφορετικούς τρόπους και για διαφορετικούς λόγους. Επίσης, λένε ότι η τάση αυτή ενισχύεται σε όσους έχουν τον Ήλιο σε όψη με την Αφροδίτη στο γενέθλιο ωροσκόπιο.
Παρόλο που δεν υπάρχει… ναρκισσο-μετρητής και σε κανέναν δεν αρέσει μια υψηλή επίδοση σε αυτό τον τομέα, θα πρέπει όλοι να παραδεχτούμε πως μια δόση εγωπάθειας την έχουμε. Η αστρολογία λοιπόν, θα μας δείξει πού βρίσκεται το αδύνατο σημείο σε κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός θεωρείται από τους μεγαλύτερους Νάρκισσους, αλλά όχι τόσο σε θέματα εμφάνισης. Είναι γεννημένος (ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει) για πρωταγωνιστής. Τρελαίνεται να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, και να είναι πρώτος και καλύτερος στα πάντα. Οτιδήποτε έχει να κάνει με το άτομό του είναι πρωταρχικού ενδιαφέροντος, και πρέπει να ασχοληθούν όλοι με αυτό. Συνήθως οι συζητήσεις του, όποιο και να είναι το θέμα, οδηγούνται σε κάποιο κατόρθωμά του. Τι θα μπορούσες να ακούσεις από έναν Κριό: «Πέθανε η γάτα σου; Αλήθεια; Αχ, τώρα θυμήθηκα τη δική μου. Να σου δείξω φωτογραφίες της; Στο σχολείο ήμουν τόσο σέξι που με φώναζαν γατούλη /γατούλα.»

ΤΑΥΡΟΣ
Ο ναρκισσισμός του Ταύρου έγκειται στο να θεωρεί τον εαυτό του αντάξιο του καλύτερου, σε ό,τι αφορά στην προσωπική του ικανοποίηση, ιδίως αν αυτή έχει να κάνει με υλικές απολαύσεις. Παράλληλα όμως με το να τις δικαιούται, προσφέρει και στους γύρω τη σημαντική απόλαυση της δικής του παρουσίας. Μπορεί ακόμα, σε εξάρσεις… μεγαλείου, να νιώθει ότι δίνει ένα μεγάλο δώρο στους άλλους με το να υπάρχει στη ζωή τους. Τι θα έκαναν χωρίς αυτόν; Τι θα μπορούσες να ακούσεις από έναν Ταύρο: «Ωραία φάγαμε. Το χάρηκα, αλλά όχι όσο χάρηκες εσύ την παρέα μου. Πάω στην τουαλέτα, στο μεταξύ κανόνισε εσύ τον λογαριασμό.»

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πώς να διαγράψεις οριστικά το λογαριασμό σου στο Facebook

delete-your-facebook-account-2-625x1000-e1359967903213.png

Αν έχεις αποφασίσει να διαγράψεις μια για πάντα το λογαριασμό σου στο Facebook, δες πώς μπορείς να το κάνεις εύκολα ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό:
Κράτησε back-up των δεδομένων σου




  1. Κάνε κλικ στο εικονίδιο των Ρυθμίσεων στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας και επίλεξε Account Settings.

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ - ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΙΟ ΠΑΧΥΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΥΚΟΖΗ

Ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Γιελ χρησιμοποιώντας απεικονιστικές τεχνικές φέρνουν τα πάνω κάτω, καθώς δείχνουν ότι η φρουκτόζη ένα είδος ζάχαρης που «κυριαρχεί» σε πλήθος, κυρίως επεξεργασμένων τροφίμων, μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στον εγκέφαλο τέτοιες ώστε να οδηγεί σε υπερκατανάλωση τροφής.

Ενώ οι τροφές που περιέχουν φρουκτόζη μπορεί να προκαλούν αύξηση του βάρους περισσότερο απ ότι τα τρόφιμα που περιέχουν γλυκόζη, σύμφωνα  με νέα αμερικανική έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the American Medical Association. Ειδικότερα η κατανάλωση γλυκόζης δίνει «σήμα» στον εγκέφαλο ότι έχει ληφθεί τροφή από τον οργανισμό και άρα ικανοποιείται το αίσθημα της όρεξης. Αντίθετα, η φρουκτόζη δεν προκαλεί

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

 
ΚΡΙΟΣ
Αρκετά σημαντικός θα είναι αυτός ο Φεβρουάριος για εσένα καθώς ξεκαθαρίζει πολλά πράγματα στο χώρο της εργασίας, αλλά και των σχέσεών σου με τους άλλους. Από τις 2 μέχρι τις 26 του μήνα, που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, οι συνθήκες ευνοούν μια ανασυγκρότηση των συμφερόντων σου και η εποχή σε εξυπηρετεί να εφαρμόσεις μια νέα τακτική από εδώ και πέρα, προκειμένου να αντιμετωπίσεις καλύτερα είτε τα προσωπικά προβλήματα, είτε τη γενικότερη δυσκολία της εποχής. Σε περίοδο βελτίωσης είναι οι σχέσεις σου με τους άλλους και πρέπει να το αξιοποιήσεις αυτό, όσο περισσότερο μπορείς. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με τον πλανήτη της επικοινωνίας να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς, αυτά που θα πρέπει να προσέξεις είναι η διάθεση και ενδεχομένως η υγεία σου. Δυστυχώς, το διάστημα αυτό ευνοεί την υπερένταση, αλλά αυτή απλώς σε εμποδίζει να προοδεύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μήνας αναδίπλωσης και αναθεώρησης θα είναι ο Φεβρουάριος για εσένα σχετικά με τα προσωπικά σου σχέδια. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου, από τις 2 μέχρι τις 26, θα πρέπει να επανεξετάσεις μία σημαντική επιτυχία που προκλήθηκε τους προηγούμενους μήνες, αλλά τώρα θα πρέπει να την αναθεωρήσεις. Ειδικά στις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 στο ίδιο ζώδιο, ελλοχεύει ο κίνδυνος εντάσεων και οριστικών ρήξεων. Από τις 23 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, να θυμάσαι ότι η εμπλοκή της οικογένειάς σου στις προσωπικές σου υποθέσεις δεν είναι ό,τι καλύτερο και μπορεί να σε φέρει σε πολύ δυσμενή θέση. Αν είσαι μόνος σου, καλό θα είναι να προσέχεις πολύ τις γνωριμίες που θα κάνεις ή έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα, γιατί μπορεί να εξαπατηθείς. Μην παρασύρεσαι και απομακρύνσου από όποιο άτομο προστάζει η διαίσθησή σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αρκετή δουλειά σε περιμένει αυτόν το μήνα. Καλή οργάνωση και μεθοδικότητα είναι ό,τι σου χρειάζεται, για να μπορέσεις να αποφύγεις το άγχος της δουλειάς και να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου. Δέξου και συμβιβάσου με τις αλλαγές που θα γίνουν, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να βρεθείς εκτός ανταγωνισμού, αν συνεχίσεις να μεμψιμοιρείς και να γκρινιάζεις. Αφιέρωσε το χρόνο σου για να κάνεις πολύτιμες γνωριμίες και για να συντηρήσεις με τον καλύτερο τρόπο αυτές που ήδη έχεις. Θα σου χρειαστούν, αν βρεθείς σε δύσκολη θέση. Οι πρώτες είκοσι μέρες του μήνα είναι πιο ευνοϊκές από τις τελευταίες, καθώς ο δυναμισμός σου θα είναι έντονος και η διπλωματική σου ικανότητα ισχυρότατη! Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, με κάποιες απώλειες ίσως.